Workshops

Workshops

keramiekatelier, cursus volwassenen, 10 beurtenkaart, opbouwen, iedereen welkom, geen ervaring nodig, elke dag/avond cursus, verjaardagsfeest kinderen, vrijgezellen, teambuilding.

Volwassenen

Wij hebben gekozen om uitsluitend opbouwcursus te geven. We werken in groep, beginnelingen en gevorderden samen, ik geef advies en begeleid elke cursist individueel. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben, je kan op elk moment starten.

 

Cursus op maandag of woensdag- of donderdagavond van 18.30u tot 21.30u of op dinsdag- of vrijdagnamiddag van 13.30u tot 16.30u.

We werken met een 10 beurtenkaart, je betaalt dus alleen wanneer je komt!

In principe kom je 1 x per week! Je kiest welk moment voor jou het beste past, je kan elke week veranderen. We werken met een inlogsysteem via onze site. Super makkelijk!

Mail of bel ons voor meer info!

Verjaardagen

Een verjaardag om niet te vergeten! Een verjaardag in het atelier kan met maximum 13 kinderen en minimum 6 kinderen.  De werkstukjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

We beginnen om 13.30u, voorzien een pauze om iets te drinken, te eten en te zingen! Ouders kunnen de kinderen ophalen om 16.30 u.

Zelf voorzien wij fruitsapjes of water voor de kinderen, je brengt zelf iets eenvoudig mee om te eten tijdens de pauze.

Prijs: 25€ per kind

In de prijs is alles inbegrepen, klei, glazuur, bakken van de stukjes. Feestjes kunnen op woensdag of op zaterdagnamiddag doorgaan. 

Mail of bel ons voor meer info!

Kleikampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij samen met de sportdienst van de gemeente Bonheiden “Play with Clay” kleikampen. De kinderen kleien in de voormiddag en sporten in de namiddag. De perfecte combinatie!

Voor alle info en prijzen klik HIER (Sportdienst gemeente Bonheiden).

Vrijgezellenfeest

Geniet van je vrijgezellenfeest op een creatieve, ludieke manier! Samen een Afrikaans masker of een Afrikaanse pot maken. Relax met een glaasje... Na 10 dagen zijn de werken gebakken en kunnen ze in ons atelier worden opgehaald.

Vraag vrijblijvend info en prijzen!

Scholen

Wij verplaatsen ons met een volledig kleiatelier: van klei, boetseermateriaal tot onze zelfgemaakte raku-oven (gasoven).

De workshops kunnen binnen of buiten gegeven worden, in gebouwen of in de natuur. Uiteraard vindt het stoken (als je met de gasoven werkt) steeds buiten plaats! Onze verschillende workshops zijn bedoeld voor iedereen, zonder enige klei-kennis! De begeleiding bestaat uit keramisten en bekwame assistenten.

Een greep uit ons aanbod

 

- Projecten rond architectuur; samen een dorp bedenken, de huisjes in klei maken, zelfs binnenhuisarchitecten in spe komen aan bod!

- Grootouders en kleinkinderen samen laten werken met klei. Dit versterkt de familieband op een creatieve wijze!

- Werken rond de vier elementen: lucht, aarde, vuur en wind (Provincie Antwerpen, Vrijbroekpark-Mechelen).

- Met ons mobiel atelier kunnen wij zowel kleine als grote groepen aan, wij voorzien voldoende begeleiders en materiaal. 

Uw project wordt eerst besproken en we maken vrijblijvend een offerte! 

Clay with friends

Gezelligheid troef! Kom kleien met vrienden, vriendinnen, familie, ... In 2 avonden maken we mooie tapaspotjes of bruikbare kommen, soepkommen, enz. Minimum 6 personen, max. 12!

De eerste avond maken we de werken uit klei en brengen eventueel decoraties aan, de tweede avond glazuren we onze stukken. Er moeten minstens 10 dagen zijn tussen de 2 avonden, de tijd om de werken te laten drogen en een eerste keer te bakken. Elke avond neemt 3 uren in beslag waar je creatief bezig bent en lekker kunt bijbabbelen met koffie of thee of een glaasje.

Prijs: 75,- euro per persoon, alles inbegrepen (koffie, thee, water, frisdrank...), materiaal, begeleiding en bakken van de stukken!

Bel of mail ons voor meer info!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x