Workshops

Keramiekatelier, cursus volwassenen, 10 beurtenkaart, opbouwen, iedereen welkom, geen ervaring nodig, elke dag/avond cursus.

Volwassenen

Wij hebben gekozen om uitsluitend opbouwcursus te geven. We werken in groep, beginnelingen en gevorderden samen, ik geef advies en begeleid elke cursist individueel. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben, je kan op elk moment starten.

Cursus op maandag  of donderdagavond van 18.30u tot 21.30u of op dinsdag- of vrijdagnamiddag van 13.30u tot 16.30u.

We werken met een 10 beurtenkaart, je betaalt dus alleen wanneer je komt!

In principe kom je 1 x per week! Je kiest welk moment voor jou het beste past, je kan elke week veranderen. We werken met een inlogsysteem via onze site. Super makkelijk!

Kleikampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij samen met de sportdienst van de gemeente Bonheiden “Play with Clay” kleikampen. De kinderen kleien in de voormiddag en sporten in de namiddag. De perfecte combinatie!

Bekijk alle info en prijzen (Sportdienst gemeente Bonheiden)

Vrijgezellenfeest

Geniet van je vrijgezellenfeest op een creatieve, ludieke manier! Samen een Afrikaans masker of een Afrikaanse pot maken. Relax met een glaasje... Na 10 dagen zijn de werken gebakken en kunnen ze in ons atelier worden opgehaald.

Clay with friends

Gezelligheid troef! Kom kleien met vrienden, vriendinnen, familie, ... In 2 avonden maken we mooie tapaspotjes met bijbehorend schaaltje. Minimum 6 personen, max. 12! Check de foto's!

De eerste avond maken we de werken uit klei en brengen eventueel decoraties aan, de tweede avond glazuren we onze stukken. Er moeten minstens 10 dagen zijn tussen de 2 avonden, de tijd om de werken te laten drogen en een eerste keer te bakken. Elke avond neemt 3 uren in beslag waar je creatief bezig bent en lekker kunt bijbabbelen met koffie of thee of een glaasje.

Prijs: 75,- euro per persoon, alles inbegrepen (koffie, thee, water, frisdrank...), materiaal, begeleiding en bakken van de stukken!

Workshops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x