Historiek

Historiek

Clay on Wheels

 

 

Myriam Thas is de bezieler van Clay on Wheels. Na een jarenlange opleiding aan het Instituut voor Kunst en Ambacht te Mechelen onder leiding van Bruno Vermeiren en diverse stages in Belgiƫ en Frankrijk is zij in januari 2011 gestart met een eigen keramiek atelier te Rijmenam.

Naast het verder ontwikkelen, creƫren en verkopen van eigen keramiek heeft zij heel wat ervaring opgedaan met creatieve workshops in haar eigen atelier. Dit zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Zij geeft op een enthousiaste manier al haar kennis  door aan ieder persoon die kennis wilt maken met deze wonderlijke materie : klei.

De cursus concentreert zich uitsluitend op het opbouwen met klei. 

Alle workshops worden begeleid door ervaren keramisten, naast Myriam zijn er talrijke freelancers die inspringen waar nodig.

Kinderen zijn voor haar heel belangrijk! De verjaardagsfeestjes zijn onvergetelijk, vanaf 7 jaar kan je feestvieren in haar atelier. 

Samen met de gemeente Bonheiden/Berentrode organiseert zij tijdens de schoolvakanties kleikampen "Play with Clay" Een waar succesverhaal!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x